Hjemmelavet muslibar med lakrids!

Endelig weekend

Kaspers far kommer i weekenden og hjælper os med at male hele huset. Det er så dejligt at han vil tage den lange tur fra Fyn for at hjælpe os. Så derfor syntes jeg at jeg ville gøre noget godt for drengene der skal arbejde hårdt. Jeg har brugt den sidste uge på at dække alt til og gøre klar til det store malerarbejde. Det er nemmere sagt end gjort, hold da op jeg er øm i hele kroppen. Men jeg syntes jeg ville hjæpe til nu hvor jeg ikke kan være hjemme i mange dage (man må ikke være i nærheden af maling når man er gravid). For at de får det lidt hyggeligt over weekenden har jeg bagt og bagt. Det er blevet til morgenboller, flutes til frokost, cookies med mørk chokolade, æblemuffins og en kæmpe lasagne. De skulle nødigt mangle noget. Jeg vil derfor tage ned til Mutti og blive forkælet resten af weekenden. Opskriften på æble kanel muffins (som allerede er faldet i god jord) kommer i morgen.

Rigtig god weekend.

4 kommentarer

 • Anonymous

  Kære Mette, jeg plejer at følge med fra din blog fra mobilen, men siden i går har den vist din blog som når jeg kigger på computeren. Det er slet ikke så overskueligt, og kan desværre ikke følge med så. Kan du ordne det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej:)Det skal jeg nok få set på. Den viser det rigtigt nok når jeg selv går ind, men skal nok se på om der er en fejl et sted. Vil jo gerne beholde mine læsere;)God weekend.Mange hilsnerMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hej Mette.Jeg har desværre samme problem, og ville også være ked af ikke at kunne læse din blog mere, da jeg oftes læser den via mobilen.. Super dejlige opskrifter og inspirerende indlæg du kommer med :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg forstår det ikke, det virker fint når jeg går ind via mobilen, men jeg skal nok gøre dem opmærksom på problemet:)Mange Tak for de søde ord:)God dagMette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet muslibar med lakrids!