Tilbud fra Big Brother

Det bedste forårskøb.

Nu kan solen godt komme og blive for jeg er klar! Jeg var inde i byen den anden dag og shoppe, jeg fandt en fin og meget billig forårs frakke, lidt lækker creme og en lille gave til kæresten. Jeg har mange frakker og elsker at skifte mellem de forskellige stile. Jeg mangler ikke en ny, men hvem kan stå for denne H og M frakke til under 400 kr, jeg elsker en klassisk cottoncoat, og hvis man sætter et lækkert tørklæde og en dyr taske til, er der ingen der kan se man har en frække på til så få penge. Her er hvad jeg købte:

Jeg fandt også en skøn pels på udsalg som jeg slet ikke kan vente med at hoppe i.

Lidt lækkert til huden. Er blevet helt vild med den store butik Pure Shop har fået i Grønnegade, jeg kunne købe mig fattig i alle de skønne produkter.
Jeg kommer aldrig hjem uden noget til kæresten, og disse lakridser falder altid i god jord. Hvis du ikke har smagt dem endnu så lad være, man bliver afhængig. Når jeg køber dem til Kasper siger jeg han skal tage dem med til kontoret, de holder ikke længe i mit selskab;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbud fra Big Brother