Kvindernes kampdag

Busy Friday


Jeg har en skøn og travl fredag. Jeg startede dagen med min morgentur, på vejen hjem tog jeg forbi Emmerys for at købe lidt lækkert til Kasper, som skal køre den lange vej til Odense til nogle møder. Så bliver det da en hyggelig tur over, når han kan sidde med sin kaffe, brød og en snegl. Jeg skal nu gøre mig klar til et langt formiddagsmøde, inden jeg skal til jordemoder. Jeg glæder mig til at komme op og høre at vores lille søn har det godt, og at han vokser som han skal. Derefter skal jeg forkæles, der skal nok komme billeder i løber af weekenden. Det bliver en skøn fredag og jeg er fud af glæde og energi. Jeg håber alle får en dejlig fredag og en god start på weekenden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvindernes kampdag