Den perfekte dag

At være kendt…

Jeg skriver dette indlæg fordi jeg er chokeret. Jeg læste en anden bloggers beretning om hvordan hun ikke kan gå på gaden uden at nogen råber efter hende, hun kan aldrig være i fred og folk banker på hendes dør midt om natten. Jeg syntes det er så frygteligt, og hun fortæller hun har været ved at bukke under for det had der er til hende. Hun har gjort det rigtigt godt, og lever i dag af sin blog, derfor er der selvfølgelig rigtig mange (inkl mig) der er vilde med hende. Der er bare også mange der ikke kan tåle at hun har klaret sig så godt, Janteloven lever åbenbart stadig i bedste velgående. Hvor er det trist at det skal være sådan. Jeg kender flere der er kendte i Danmark som alle har fortalt hvordan de til tider er bange for at gå ud, og hvordan de frygter en stor løgn på forsiden af Se og hør. Tænk på Medina der fik kastet æg på sig under en koncert. Hun har fortalt at det har været rigtigt hårdt for hende at komme over. Den ene af mine bekendte har også måtte gå til psykolog for bare at kunne klare tanken om at gå i Netto. Jeg ved godt at man selv vælger at være en offentlig person, men burde de ikke kunne gå i fred alligevel? Det er langt fra alle på tv eller blogs jeg selv er fan af, men jeg kunne aldrig finde på at sige noget og slet ikke råbe noget efter dem. Hvis man ikke bryder sig om nogle, har jeg da lært hjemmefra er det er bedre at tie end at tale…

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte dag