Puerto Banus må vente...

Årets første dag i haven

Jeg har slet ikke kunne sove i nat, fordi jeg skulle til et vigtigt møde tidligt i morges. Jeg bliver altid så nervøs, når der skal ske noget vigtigt om morgenen. Heldigvis gik mødet super godt og jeg kunne glad vende hjem til en fridag. Da jeg kom hjem stod solen ned i haven og jeg måtte ind i skuret og hente en solseng. Jeg lavede en god kop kaffe og tog Cookie og nogle blade med. Vi er lige kommet op, og jeg tror jeg har fået lidt sol på næsen. Der er altså ikke noget der slår den første dag i solen med bare arme. Nu kan weekenden bare starte og jeg håber den bliver fyldt af solskinstimer. Glædelig weekend…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Puerto Banus må vente...