Front row

Tak for en skøn weekend

Det har virkelig været en dejlig weekend med alle mine skønne venner. Selvom der var mange fede modefester i weekenden, havde jeg bare sådan glædet mig til at se alle de “gamle”. Fredag havde vi gæster hos os, og jeg fik lov til at hygge med drengene, der blev godt fulde og hørte høj musik. I går var vi inviteret til drinks og dans i Charlottenlund allerede fra klokken 16. Min veninde Julie havde ordnet drinks, som selv de gravide kunne nyde, så jeg havde en dejlig aften. Det har været underligt at skulle skrive alkohol ud af festerne, og jeg må indrømme at jeg savnede champagne de første par uger, men nu er det slet ikke hårdt, en fest behøver jo ikke kun handle om at være fuld, men om at havde det sjovt. Jeg både dansede og havde en skøn fest uden at være fuld.

Ikke at jeg har haft tømmermænd som man normalt har efter en hård weekend, men jeg har alligevel været træt i dag. Så jeg har hygget mig med min lille familie med varm kakao og en god film.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Front row