Nem fransk manicure

Gravid motion

Jeg har de sidste par år gået meget op i min træning, og tog for et par år siden også uddannelsen som aerobic instruktør. Motion er en stor del af mit liv, og selvom jeg er blevet gravid går jeg meget op i min træning. Jeg har derfor anskaffet mig bøger og dvder om gravid træning. Jeg har også sammen med min personlige træner lavet et program jeg kan følge i mit center. Så nu skulle der ikke være nogen undskyldning for at tage mere end højest nødvendigt på under min graviditet. Jeg holder mig på ingen måde tilbage med kosten og lytter til min krop, det er særligt vigtigt når man også har en lille i maven, der skal have næring. Jeg går meget op i livskvalitet og tror på at hvis man bare får trænet et par gange om ugen, er der plads til at give den lidt gas en gang imellem. Så selvom man ikke er gravid, kan man jo godt købe et par hjemme dvder og lave lidt træning hjemme i stuen, så er der plads til chokoladen, eller hvis man ikke er gravid champagne i weekenden.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem fransk manicure