Sukkerfri banankage

Gravid mode

Når jeg er blevet så “stor” som jeg er nu, kan jeg altså ikke længere være i mine normale jeans og kjoler, så jeg må tænke nyt. Jeg har heldigvis fundet en butik på Østerbro der har det fineste gravide tøj. Den anden dag da der stod rød løber på programmet, tog jeg forbi Enula 9, hvor jeg fandt en fin heldragt der sad helt til, og som viste det den skulle. Jeg tror jeg kommer til at være meget i den catsuit indtil jeg føder, og er sikker på jeg skal finde mange flere fine ting i butikken.

1 kommentar

  • Annette

    Hej. Jeg faldt lige over det billede. Jeg er nemlig selv gravid og skal til bryllup om en måneds tid. På det tidspunkt er jeg højgravid. Tror du det er muligt, at have sådan en buksedragt på med kæmpe mave??

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri banankage