De første spark

Forårsfornemmelser

Ihhh hvor jeg dog elsker at der er ved at blive forår. Haven er dækket af vintergækker og solen står ind i stuerne. Jeg bliver i så godt humør og kan slet ikke vente med at komme ud og få lidt sol i ansigtet. Hvis vejret er lige så dejligt i weekenden, vil jeg tage en kande te, weekendavisen, Cookie og et tæppe med ud og få lidt sol i panden. Nu kan solen og fuglene godt komme frem igen. De har lovet op til 12 grader, nu kan vi vidst ikke bede om mere.

Sidste år ved samme tid, nød jeg en lille kugle lakridsis i den nøgne have, bare det at man kan komme ud igen er da lykken.

3 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Mette,Tak for en inspirerende blog. Hvor er din fine pels-vest fra? På forhånd tak for svar og god dag 🙂 Mvh. Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej SandraDen er fra sidste år, men du kan sikkert stadig finde noget i samme stil. Den er købt hos Otto i Lyngby, men ved der ligger en butik der sælger dem billigt lige overfor Illum på Købmagergade. Held og lykke med jagten på kaninen:)Og tak for de søde ord:)Mange hilsnerMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super – tak for dit hurtige svar. Jeg må på jagt! :o) Jeg drager for 2. gang til Bangkok på onsdag, så har haft meget glæde af dine indlæg derfra. Glæder mig allerede til en endnu tur hos den super dygtige frisør To-B-1 i MBK :o)Mvh. Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De første spark