Fedtfattige gulerodsmuffins

De første spark

Jeg har i den sidste tid kunne mærke de bobler alle gravide taler om. Første gang jeg mærkede det, var Kasper lige ved siden af, og han lagde hånden på min mave, han var den første der mærkede et lille spark, det var allerede i uge 16. Siden har jeg kun kunne mærke boblerne, men igen spark, bare det at jeg mærker liv er det største jeg har oplevet. Jeg har hele tiden tænkt at det da ikke kunne blive større, lige indtil den anden dag, da jeg var 18+3 som det så fint hedder, kunne mærke, først bobler og da jeg lagde hånden på, gav han mig to spark. Hold da op hvor er det stort og jeg er den lykkeligste kvinde i hele verden, jeg kunne slet ikke sove den nat, jeg ville bare mærke det igen og igen. Man kan slet ikke forstå hvor stort det er før man selv har mærket liv, og jeg er allerede helt forelsket i vores lille dreng.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedtfattige gulerodsmuffins