Tomorrow tomorrow

Surprise…. Jeg skal være mor:)

Den store hemmelighed er ude… Jeg har glædet mig helt ubeskriveligt meget til at fortælle hele verden at vi skal have en lille baby til juli. Vi var til den første skanning i fredags, og vores baby har det godt, og jeg er i uge 14, det betyder at vi bliver forældre til juli, og at vores barn nok får fødselsdag i uge 29, (så kan vi jo fejre baby i Skagen hvert år;). Vi er så lykkelige og glade, og jeg har heldigvis fået det bedre, de første 12 uger har været slemme, men det har jeg allerede glemt. Når man ser sin lille baby første gang er alt ligemeget. Jeg blev meget rørt og græd vidst det meste af skanningen. Kasper er så stolt og han passer så godt på mig. Han har måtte bide i det sure æble, og købe de underligste ting til mig efter alle butikker er lukket, og han må på jagt efter kartoffelbåde eller Piratos. Han er en super støtte for mig, og jeg tager hatten af for alle de kvinder, der må klare dette selv.

Bloggen her er en livsstils blog og bare rolig, det bliver ikke en mammi blog fra nu af. Jeg vil skrive om de samme ting jeg hele tiden har gjort. En gang om ugen vil jeg dog skrive et indlæg om hvordan det går, til dem der har lyst til at læse om det. Jeg håber stadig i vil følge bloggen, selvom der ikke bliver så mange champagne stunder det næste halve år. Det skal nok komme igen;)

Vores nakkefoldsskanning i uge 12
Det lille vidunder

11 kommentarer

 • Anonymous

  TILLYKKE….DET ER JO DET STØRSTE I VERDEN:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Stort tillykke herfra :-)Majbritt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Stort tillykke – det er det bedste i hele verden 🙂 glæd jer! Hilsen den nybagte mor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Stort tillykke til jer. Hvor er det dejligt for jer :-)Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tantepap

  Stort tillykke … (havde dog gættet det 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stor tillykke! Har av någon anledning hamnat på din blogg och följt ditt spännande (Champagneliv 🙂 och ser fram emot en annan fas i ditt/ert liv! Stort, stort grattis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke til både dig og Kasper!Jeg glæder mig til at følge dig. Jeg havde termin i uge 31, så det bliver meget sjovt at se hvad jeg gennemlevede for 1 år siden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke! Bliver dejligt for jer:-) Jeg følger med om det er champagne eller mammi indlæg;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke!! Jeg vidste det var din hemmelighed 🙂 glæder mig meget til at følge din blog nu hvor du skal være mor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  stort stort tillykke 🙂 !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomorrow tomorrow