Godis flyget

Nytårsforsæt

Det er hårdt at skulle fortælle alle jer om mit nytårs forsæt, for så kan jeg jo blive holdt op på det… Et er man siger det til sine venner efter et par glas bobler, noget andet er at skrive det ned her. Jeg håber det vil gøre at jeg holder det, og måske kan motivere andre. Sidste år var mit nytårsforsæt at jeg ville løbe 5 km uden stop, jeg har aldrig været vild med at løbe, så det var virkelig hårdt at komme i gang, men jeg startede med et løbeprogram hvor man kun skulle løbe 1 minutter og så gå 2 minutter. Det var virkelig hårdt og jeg troede aldrig jeg ville løbe de 5 km uden stop. Det gode ved at løbe er at man hurtigt ser resultater, faktisk kunne jeg fra gang til gang se at jeg var blevet bedre, og det tog min ikke mere end et par måneder før jeg kunne løbe de 5 km. Så hvis der er andre der måtte have det nytårsforsæt, er det bare at komme igang.

Vores fine bord på ødegården i Sverige, hvor alle de sunde nytårsforsæt blev fortalt.

Mit nytårsforsæt i år, handler igen om at være god ved min krop. Jeg har haft meget travlt de sidste par måneder, og er kommet ud af min gode trænings rutiner. Jeg har det bedst hvis jeg får trænet 3 gange om ugen, men sådan har det lang fra set ud det sidste stykke tid. Så nu skal jeg altså i gang igen… Man har det jo så godt efter en hård træning, man er mere frisk, får pulsen op og så er det nemmere at holde vægten. Jeg vil derfor været at finde på løbeture og i træningscenteret…

Jeg ser allerede glad ud. Det skal nok blive et godt år

1 kommentar

  • Natascha

    Hvor ser det bare hyggeligt ud – Sverige er bare hyggelig! 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godis flyget