Syg weekend

Dumt at spille helt…

Jeg havde glædet mig til at komme på arbejde i dag, jeg skulle starte på noget nyt og havde glædet mig. Jeg har jo været syg hele weekenden, og det kostede et meget langt bad, en liter te og mange piller at komme ud af døren, men jeg ville ikke melde mig syg første dag… Det kom jeg til at fortryde, jeg var ved at besvime på vej derud og havde koldsved da jeg kom frem. Jeg blev da også sendt hjem med det samme. I morgen har jeg et vigtigt møde som jeg ikke kan gå glip af, men jeg ville ønske jeg ikke havde spillet helt, og havde passet min seng i stedet. Jeg er selv blevet smittet af nogle venner, der ikke passede deres sygdom, og nu er jeg ikke et hak bedre selv, måske vi skulle passe bedre på os selv og hinanden:)

Cookie syntes det var hyggeligt med dyner og en syg mammi

3 kommentarer

 • Maj

  Rigtig god bedring, hvor er det bare ærgeligt at du er syg, når du skal starte nyt arbejde!Håber du når at blive rask (eller hvertfald lidt edre) til i morgen…- Maj 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak hvor sødt af dig:) Mange hilsnerMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååårh, din hund er for dejlig! Den har næsten samme farve som min chihuahua. God bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syg weekend