Nye farver og vinter look på bloggen...

Balsam for sjælen

Inden jeg skal til mødet i dag, sidder jeg nu og arbejder på et blogindlæg om alt hvad der skete sidste år, og der er sket så mange dejlige ting, (også noget som endnu er hemmeligt, men som kommer til at ændre mit liv). Det store blogindlæg kommer på fredag. Hvor er det dejligt at se tilbage på et år hvor der er sket så meget godt. Jeg tror det er balsam for sjælen at se tilbage på de gode ting. Jeg er virkelig i godt humør og selvom helbredet kunne være bedre, er der ikke noget der kan få smilet af mig i dag:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye farver og vinter look på bloggen...