1 december Æbleglögg

Vinderen af lækre produkter

Jeg har glædet mig så meget til i dag. Første dag i julemåneden og min julekalender. I dag får en heldig vinder en skøn gave fra luksusboblen.dk. Hvis man ikke er så heldig at vinde i dag, kan man selv købe deres dejlige hår, ansigts og krops produkter eller vente til jule aften, hvor der igen bliver givet fine gaver væk.

Dagens gave:
Dagens gave består af en skøn shampoo bar, der holder i en måned
Balsam der gør håret dejligt blødt
Hårkur der er god til dagen efter julefrokosten med ødelagt hår
og min yndlings ansigtsscrub med havregrød og citron uden parabener

Dagens vinder er den faste læser TINE, stort tillykke, jeg håber du bliver glad for de lækre ting fra Luksusboblen.dk. Jeg sender en mail til dig i dag, og får din adresse. Så sender luksusboblen gaven direkte til dig.

5 kommentarer

 • Ihhh hvor lækker en gave! Tillykke til Tine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mika Hansen

  Kære Mette.. Jeg vil betegne mig selv som fast læser af din blog, idet jeg er herinde hver eneste dag 😉 Men hvordan kan man mon deltage i din julekalender.. For det synes jeg ikke at jeg kan læse nogen steder ;)Glædelig jul..Kærlig Hilsen Mika

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej MikaHvor dejligt du følger bloggen, je håber du vinder noget i løbet af julen.Man skal gå via en pc og gå ind i højre side på "Følg denne blog"Held og lykke.JulehilsnerMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay, tak Mette. Det glæder jeg mig til at forkæle min krop og hår med.Min mail er tine_n@hotmail.com.Tine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror du vliver rigtig glad for de lækre ting:)Stort tillykke:)Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 december Æbleglögg