Få styr på mærkerne...

julens højdepunkt

Nu er der ikke så længe til den står på gaver, mad og julehygge med familien. Det skal blive så hyggeligt, jeg kan slet ikke vente. Jeg har fået klaret alle julegaverne, så nu kan jeg rigtig nyde min juleferie.  Hvis jeg skal vælge et højdepunkt i julen er det når Mutti og jeg laver konfekt den 24 december. Vi bliver færdige til kl 16 når Disneys julshow starter, så skal vi sidde med et glas gløgg og hygge os. Det er det bedste ved hele julen, og så elsker jeg når den lille mus siger glæ glæ glædelig jul til Askepot. Hvad er dit højdepunkt i julen?

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vWxKNSiM20w]

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få styr på mærkerne...