julens højdepunkt

Julens fristelser

I julen kan det være svært at holde vægten. Jeg tænker over hvad jeg spiser til hverdag, men engang imellem må man altså gerne give den lidt gas, og det var lige hvad jeg gjorde i går. Jeg var til middag hos bøsserne, og de lavede så dejlig mad og hyggede om mig. Da Rasmus kom med 2 kg fyldte chokolader, havde jeg svært ved at sige nej, så vægten må komme på plads efter nytår. Der skal også være plads til lidt livskvalitet i julen.

Jeg ser da også helt opkogt ud efter alt den chokolade, men hvor var det dejligt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

julens højdepunkt