1 søndag i advent

Spa på badeværelset

Det er ikke alle der har råd eller tid til at gå i spa en gang om ugen. Så jeg har bestemt mig for at lave vores badeværelse om til et privat spa.

Et spa handler om at skærpe sine sanser, men det er individuelt hvad man syntes er lækkert. For mig kan et glas champagne i badet om fredagen efter en lang uge, eller lidt Buddha bar musik og et duftlys efter en times yoga være noget af det bedste. Det vigtigste ved at lave sit badeværelse om til et spa er at man plejer sig selv og sin sjæl. Det handler jo om velvære og livskvalitet. Efter et langt bad kan jeg føle mig født på ny, og alle bekymringer og stress er vasket væk. Når jeg er i bad, bruger jeg altid nogle lækre produkter, og forkæler mig med god kvalitet, som er godt for det indre og ydre. Når jeg kommer ud af badet bruger jeg noget lækker creme, og hopper i noget dejligt hygge tøj. Hvis du også vil lave dit badeværelse om til et spa, er her nogle af mine bedste tips:

Frk. Vilstrups yndlings spa ting:
  • En lækker ansigts maske, for at få spa følelsen
  • Lækker shampoo og balsam
  • En god kur der skal sidde i håret og virke, så håret bliver silke blødt
  • En skrubbecreme for at fjerne de ting ved huden man helst ikke skal se

Jeg bruger i øjeblikket nogle superlækre produkter fra luksusboblen.dk de har sådan nogle lækre ting, der passer ind i mit spa. Deres produkter er ikke testet på dyr, er uden parabener og dufter bare så dejligt.

Psssst hvis du er fast læser kan du den første december vinde nogle af de lækre ting jeg bruger fra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 søndag i advent