Spa på badeværelset

Livsstils pakkekalender

Hvert år bytter mor og jeg pakkekalender, det er bare så hyggeligt at jeg hver morgen kan tænde lys, lave min kaffe og åbne en lille gave. Uden at jeg afslører for meget, kan jeg sige at Muttis kalender er fyldt med luksus ting til hende, og lidt lækkert jule slik. Jeg har også lavet en til min svigermor, hun havde slet ikke regnet med det, og blev virkelig glad. Jeg har en ide ide om at jeg gerne vil lave én ekstra til næste år, og give den til en kvinde der har brug for lidt ekstra omsorg. Jeg nåede det desværre ikke i år, men jeg ville elske at kunne glæde en mere med kalender gaver. Når jeg nu ikke nåede det, er det jo godt jeg kan forkæle jer skønne læsere. De fleste af jers gaver er klar, og der er noget og glæde sig til…
Kasper får advents gaver så måske skulle jeg også finde en lille kalender til Cookie, så ingen bliver snydt…

4 kommentarer

 • Hej Mette 🙂 Det er altså en rigtig god idé, det med at bytte pakkekalender! .. og jeg vil bestemt huske den til svigermoren, når jeg en dag får en 🙂 Rart at høre, at du plejer din familie! btw. hvor er din hund Cookie sød og flot! Go' dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og så har jeg lige et spørgsmål 🙂 Jeg følger selv Dukan diæten, har været igang i ca. 3 uger og har tabt 6 kg – lækkert! Men jeg ejer ikke bogen, har bare læst på nettet og fulgt dine gode tips. Men jeg vil lige høre, om du vil anbefale at købe bogen ? hvordan har din oplevelse været med den? Håber du kan hjælpe 🙂 Bedste hilsner Sandra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej SandraStort tillykke med dit vægttab, hvor gør det mig bare glad, at jeg har kunne hjælpe andre. Jeg kan klart anbefale at købe bogen. Der er meget man skal læse og forstå ved kroppen mens man er på kuren.Tak for de søde ord, dejligt du er glad for bloggen:)Mange hilsnerMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er bogen bestilt! Mange tak for dit svar og anbefalingen Mette 🙂 Bliv endelig ved med, at dele alle dine gode tips! jeg bliver så inspireret 🙂 Jeg er helt vild med hytteost blandet med forårsløg samt kyllingepålæg, det er SÅ lækkert! Og nu drikker jeg, de der 2 liter vand om dagen, som du skriver… Du kan tro, at min hud er blevet så meget bedre! utroligt, hvad vand kan gøre. Jeg har ellers døjet med en meget uren hud i mange år og brugt hårde midler. Tænk at vand kan klare det – vildt! 🙂 Bedste hilsnerSandra – nu 6 kg. lettere og med ren hud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spa på badeværelset