Månedens yndlings ting for oktober

Livsstils julekalender

Jeg ELSKER bare jul. Jeg laver pakkekalender til flere af mine kære, og ELSKER at hygge mig i årets hyggeligste måned. Derfor arbejder jeg i øjeblikket på at lave en livsstils julekalender til jer kære bloglæsere. Der vil selvfølgelig også være gaver til jer. I øjeblikket arbejder jeg på at få nogle af mine yndlings produkter klar til jer. Der kan vindes gaver for mange 1000 kr, men kun hvis du er fast læser. Hver søndag vil man kunne vinde en fed gave. Det eneste du skal gøre er at blive fast læser inden. Hvem kan ikke bruge en lækker gave til sig selv, og det er virkelig nogle lækre ting. Skynd jer at blive fast læser, så du kan få fingerene i de lækre gaver. Det tager ikke så lang til og du kan blive fast læser i højre side af bloggen. Glæder mig til at forkæle jer.

I hele december vil jeg skrive om skønne jule ting, bla hvordan man pakker fint ind, de bedste opskrifter, den bedste gløgg, dekorationer, jul i Tivoli, julehygge og meget meget mere. Så der er noget at glæde sig til

1 kommentar

  • Ser frem til dine tips 🙂 Jeg er vild med din blog! Keep up the good work 🙂 -Sandra

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens yndlings ting for oktober