Issahra med Argan olie

Motion og velvære

I går kunne jeg bare ikke tage mig sammen til at løbe, jeg var helt færdig after arbejde, og havde lidt ondt af mig selv. Da jeg var ude og gå aftentur med Cookie så jeg flere komme gående med deres sportstasker, og flere der kom løbende med deres røde kinder. De havde alle en glød over dem, og det gik op for mig at de alle udstrålede velvære. Jeg blev helt misundelig, så det første jeg gjorde i dag var at løbe en tur i morgen solen. Nu er jeg forhåbentlig en af dem der stråler af velvære resten af dagen, jeg har det ihvertfald skønt. Nogle gange skal man bare tage sig sammen, man får det jo så godt af det…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Issahra med Argan olie