Sommer i oktober

Kur mod tømmermænd

Søndag kan det ske at man har lidt ondt i hovedet, og det har min kæreste vist i dag. Så jeg måtte hellere være lidt god ved ham og lave en burger. Jeg glemmer aldrig den reklame, hvor en mand ligger på sofaen, og har det virkelig dårligt, og så kommer hans kæreste med en stor cola og en burger, hvorefter der står “Husk hvad blomster kan gøre”. Ikke at jeg kun kommer med burger forbi jeg vil have noget igen, meeeen man ved jo aldrig. Han så ihvertfald meget tilfreds ud:) Desværre spiser jeg jo ikke oksekød selv, men man kan jo lave den med kylling også.

Frk. Vilstrups tømmermænds burger:
200 g oksekød eller et stykke kylling
friske tomater
agurk
en grov bolle (gerne hjemmelavet)
cheddar ost
bbq marinade
let mayo
kogte kartofler
Fremgangsmåde:
Steg kødet og læg osten på det sidste minut det ligger på panden. Bland mayo og BBQ sammen, til en skøn dressing, som kommes på begge sider af en ristet grovbolle. Kom de kogte kartofler på panden, de steges kort ved høj varme. Kom godt med salt på i dagens anledning, det binder væsken og gør tømmermændens arbejde lettere.
Drik godt med læske til, gerne cola. God søndag, med eller uden hangovers.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer i oktober