Extensions

Dukan Diæten

Jeg hørte for første gang om Dukan Diæten op til brylluppet mellem Kate og William, hvor Kate havde tabt sig meget. Jeg blev nysgerrig og fik lyst til at læse mere om kuren. Jeg bestilte bogen hjem fra USA og brugte et par dage til at sætte mig ind i kuren der fylder mere end 350 sider. Jeg har prøvet kuren en gang før hvor jeg tabte mig nogle kilo (de er ikke kommet tilbage), men nu skal jeg være i bikini om to uger, og derfor skal de sidste kilo bare af. Jeg vil kort prøve at forklare kurens første del, hvis der skulle være andre der vil prøve den. Så kan vi kæmpe sammen de næste 14 dage.

Man skal de første 3-7 dage kun spise protein. Dagene kommer an på hvor meget man skal tabe sig.
I den periode kan man spise:

  • bøf der er grillet uden olie
  • alt slags fjerkræ dog uden skind
  • alt slags fisk
  • low fat skinke
  • æg
  • fedtfattig mælkeprodukter
  • halvanden liter vand
  • pandekager lavet af 1½ spsk havreklid, 1½ spsk yoghurt og et æg
  • gå 20 min hver dag
  • derudover må man drikke kaffe,te og bruge krydderier bare ikke for meget salt

Dette er den første del af kuren og jeg vil de næste par dage fortælle hvad jeg spiser og hvad vægttabet siger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Extensions