Fedtfattig gulerodssuppe

Champagne champagne champagne

I går var jeg til release på den nye Gold Möet, og det var en skøn fest og en skøn pagne.(Jeg elsker jo de boblende dråber).Der kommer selvfølgelig billeder en af dagene. I dag har den stået på pakning, og i virkeligheden er den eneste jeg behøver kæresten, bikini, pas og alle mine yndlings champagner. Kasper siger at jeg på min fødselsdag kun må drikke champagne fra jeg vågner til jeg går i seng… Hurra elsker at have fødselsdag:)

Glæder mig til at blogge fra varmen, men det er ikke til at vide om vi kommer til Bangkok, eller må tage direkte til Ko Samui pga alt det vand der plager hovedstaden nu. Men lige meget hvad sender jeg sol og varme hjem til alle jer skønne bloglæsere.

2 kommentarer

  • Anonymous

    I må have en dejlig ferie. Er også vild med Thailand, har dog ikke været på Koh Samui endnu. Du må have en skøn fødselsdag – kun med champagne :-)Kh Henriette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange mange tak:) hvor er det sødt af dig.Rigtig god weekendMette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fedtfattig gulerodssuppe