Skøn sommerdrink

What to wear to a weeding

Jeg har lige afsluttet den bedste uge, jeg har haft den dejligste fredag, hvor jeg har hygget med mine kollegaer, og haft rigtig fredag stemning. Jeg elsker når man kommer hjem fra en lang uge, men stadig fuld af energi. Håber også alle andre har haft en dejlig uge.

I morgen skal vi til bryllup på Fyn, og jeg har hørt det skulle blive dejlgt vejr, så jeg har lagt lidt kjoler frem. Jeg håber jeg skal have en koralrød kjole på med fine negle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skøn sommerdrink