Motivation og morgen træning

Tænk positivt

Jeg tror på at hvis man tænker positivt, bliver man en person der virker positiv og glad. Når man ikke lader sig gå på af de små ting, og fokuserer på de gode ting, bliver man lidt mere lykkelig. Der er ikke noget bedre end glade og positive mennesker. Jeg kan blive fyldt af energi hvis jeg er sammen med mennesker der er positive og glade. For mig bliver dagen bedre hvis man selv er glad og kan fylde sin dag med gode og glade mennesker.

Som nogle måske kan huske fra bloggen her, prøver jeg hver dag at gøre noget godt for mig selv, og for andre. Det kan være at forkæle mig selv med noget godt, få trænet, lave lidt god mad, eller sætte mig i solen med en god bog. Men at gøre noget godt for andre er mindst lige så vigtigt, det kan være at bage en kage til kollegaerne, tage naboens vasketøj ind før regnen kommer, give en “forlomme i køen”  eller huske at sige noget sødt til nogle der ikke forventer det.

Dagens selvforkælelse så sådan ud. Jeg er vild med dragonfruit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation og morgen træning