Sund tomatsuppe

Positiv energi og god karma

Den anden dag kom en kollega med en lille gave til mig, jeg kender hende ikke så godt så jeg blev meget overrasket. Hun havde været på et spa sted i Thailand og der havde de haft en lipbalm med champagne, som hun mente ville være noget for mig, og det var da også lige sagen.

Jeg syntes virkelig det er fantastisk når man orker at tænke på andre, og gøre noget godt for hinanden. Jeg prøver altid at tænke på andre, og gøre noget godt for dem, og så bliver man så glad når det kommer tilbage på den måde. I lørdags brugte jeg en time på at bage en kage til nogle venner, selvom jeg ikke selv spiser den slags, men når mine venner bliver så glade, er det det hele værd. Alt det gode man kan gøre skaber god karma og positiv energi. Håber alle der læser bloggen her, vil prøve at gøre noget uselvisk og forkæle andre, det kommer tilbage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund tomatsuppe