Bryllup på Fyn

Motivation og morgen træning

Godmorgen kære blog læsere, jeg får den længste dag på arbejde i dag, så for mig gælder det om at få lidt tid med den lille Cookie inden jeg tager afsted, så spiste lidt hurtig morgenmad inden søerne og hunden kaldte. I morges gik en tur på næsten en time, med en dejlig kaffe og nød den friske morgen luft.

Når jeg har en lang dag på arbejde er det vigtigt for mig at forberede min kost og træning, så jeg ikke kommer til at fylde mig med slik og kage kl 16, og derfor ikke får trænet når jeg kommer hjem. Så det bedste for mig er at stå tidligt op og få trænet inden arbejde. Når jeg træner tidligt, spiser jeg også bedre i løbet af dagen. Det giver mig velvære og jeg kan holde til en lang og hård dag.
Normalt løber jeg, men jeg syntes det er bedst at variere min træning, så de sidste to uger, har jeg været og finde i svømmehallen. I morges startede jeg min dag med 60 baner og en proteinbar.
Jeg bliver mæt i flere timer af denne sukkerfrie bar, som smager virkelig godt, den kan købes på bodystore.dk
Jeg håber alle får en god dag:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllup på Fyn