Energi til vinteren

Hvordan klarer man en travl dag?

I dag har jeg fri fra arbejde, og det betyder desværre ikke at jeg skal blive i sengen med dagens avis og se tøse film hele dagen, men i stedet at jeg får meget travlt. Jeg starter med en jordbær protein shake, og en kop citron, lakrids, ingefær te, inden jeg skal løbe min morgentur. Jeg syntes det er en god måde og starte dagen på, som man så klogt siger “man skal bruge energi for at få energi”. Efter et hurtigt bad skal jeg til et møde, før jeg skal mødes med en veninde der er på besøg i Danmark. Derefter til release party på en ny ansigtscreme, for at slutte min dag af med en dejlig middag hos min far. Der bliver nok og se til, men elsker at have travlt. Håber alle får en god og sund dag:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Energi til vinteren