OPI nailns og sensommer

Anmeldelse af dondon sushi

Endelig et sted hvor man kan få sushi med sorte ris, så man kan spise den sunde spise endnu sundere. Jeg er glad for sushi og kunne spise det mindst en gang om ugen. I går fik vi takeaway sushi fra Dondon. Fisken var frisk, avocado dejlig blød og smagen var god. Det eneste negative jeg har at sige om sushien var at den så mistænkelig ensartet ud, så jeg tror ikke de er lavet i hånden. På Østerbro er der mange muligheder for at få sushi og Dondon ligger i den billige ende, så det er ikke sidste gang vi får mad derfra.

Jeg syntes det var godt med de nye sorte ris, sort er jo som bekendt den nye sort, men jeg vil altid være en sticks’n’sushi pige, der er ingen der kan lave sushi som dem, og så er det dejligt man kan vælge andet en sushi når man er så kulhydrat forskrækket som mig.

Havde en skøn aften med gode venner, Chablis og sushi i den milde sommer aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPI nailns og sensommer