e.l.f. cosmetics

Weekend med træning fest og hygge

Denne weekend bliver lige efter mit hoved. Jeg skal træne hårdt fredag, ud og shoppe, spise frokost med nogle venner, og hygge alene på sofaen med en sæson serier. Lørdag er jeg klar til mere træning inden den står på stor havefest i Hellerup, med alle mine festglade venner. Søndag står den selvfølgelig på selvmedlidenhed og tømmermænd. Men denne weekend har jeg set frem til længe, hvor er det dejligt når man har overskud til at få trænet, spist sundt, men stadig giver sig selv lov til at skeje lidt ud. Det er jo det livet gælder om, ikke at man kun arbejder hårdt, eller lever på en for hård kur for slet ikke at tale om at begrænse sig selv. Jeg håber alle får en dejlig weekend fyldt med de ting som man holder af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

e.l.f. cosmetics