DM i Copenhagen cablepark

Mine hårprodukter

Jeg er flere gange blevet spurgt om hvad jeg bruger til mit hår. Så jeg har prøvet og tage lidt billeder. Jeg går meget ud, og touperer håret en del, så derfor er det vigtigt for mig at bruge en god balsam, så jeg ikke ødelægger mit hår alt for meget. I perioder har jeg også extensions, og der er det vigtigt at bruge en god serum. Her er mine produkter som alle koster under 100 kr og kan købes de fleste steder:

Jeg vasker kun hår et par gange om ugen, det er for hårdt for mit hår hvis jeg vasker det hver dag. Jeg har brugt mange dyre produkter til mit hår men har fundet en shampoo og balsam, som fungerer super godt til mit farvede hår. Produkterne giver volume og fylde, som er noget jeg har brug for.
Når jeg har været ude og mit hår har fået en hård behandling, bruger jeg altid en hårkur. Den redder mig altid efter en bytur. Hvis det står helt galt til lader den sidde i lid,t og kører en børste gennem håret, mens hårkuren virker.
Jeg har lige anskaffet denne serum så jeg er klar til extensions. Jeg kommer det i hårspidserne når håret er let tøret. Dette er den hemmelige ingrediens til at holde sine extensions flotte.
Fest og stort hår kræver sin pleje.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DM i Copenhagen cablepark