Hjem til Danmark

Anmeldelse af Dag H

I sidste uge valgte vi at gå ud og spise i stedet for at lave mad selv, det skulle derfor bare være noget let og nemt. Vi bor ikke så langt fra Dag H, og det var længe siden jeg havde været der sidst, men kunne huske noget med en god gedeost salat, og det var lige hvad jeg havde lyst til. Vi kunne ikke sidde ude, da der ikke var varmelamper, og det var ved at blive koldt. Vi fik et bord ved vinduet indenfor, og sad lige bag døren så det var svært at få kontakt med personalet. Jeg var lige kommet hjem fra en lang og hård træning, så var på grænsen til at blive sulten sur. Desværre gik der meeeeget lang tid før der var nogen der kom til bordet, så jeg gav op efter 15 min, og bestilte i baren. De havde heldigvis min salat, og en burger til kæresten. Salaten var så god som jeg huskede, og den var kæmpe stor, så jeg tænkte det ville være dejligt at tage resten hjem til lunch dagen efter. Jeg spurgte om de kunne lave en doggy bag, det syntes jeg er helt normalt, og regnede med de kunne klare det, da de også har takeaway. Det jeg ikke havde regnet med, var at jeg skulle få smidt en boks ind på bordet, og så måtte det være op til mig selv at ordne det. Jeg syntes deres service var under alt kritik, og selvom det var en god salat, skal de ikke regne med at se mig foreløbing…

OMG hvilken dårlig service hos Dag H, næste gang skal jeg måske også selv lave salaten?
For at gøre ondt værre reklamere de med at de laver den bedste kaffe, og det kan jeg altså ikke give dem ret i. Jeg fik en lunken latte der ikke var særligt imponerende. Jeg prøver altid at være positiv og finde de gode ting, men desværre var det ikke helt nemt den dag…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjem til Danmark