Hjemmebagt rugbrød

Wining and Dining anmeldelse

I går var jeg sammen med to vennepar, og vi spiste på en ny restaurant Wining og Dining. Konceptet er at man betaler ca 380 kr for tre lækre retter og så er der fri vin. Vinene var gode og det var ikke som andre steder med fri vin. Vi startede med en lækker grillet tun, bøf, og en dejlig chokolade kage. Det eneste minus var at man ikke kunne vælge andre retter, og det var jo ikke så godt for mig som ikke spiser kød, så min kæreste fik sin kød ration opfyldt den dag. Stedet var hyggeligt lige på Gråbrødretorv, og vi startede med lidt bobler udenfor og rykkede ned i varmen da solen gik ned.

Tak for en skøn aften til det søde hold bag Wining and Dining
Gråbrødretorv 12
1154 Kbh k
Tlf 33129686

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmebagt rugbrød