Min fødselsdags invitation

Top 5 ting, at lave i regnen

Juli måned burde stå på sol, sommer, strand og sandaler, men sådan skulle det ikke være. 17 grader og regn er hvad vejrudsigten siger, men det skal ikke ødelægge mit gode humør. Man må bare finde på noget andet og lave. Jeg syntes også det kan være hyggeligt, så længe man kan være inde, eller er klædt på efter vejret ude (hov nu lyder jeg jo helt som min mor;). Jeg arbejder hjemme i dag, og kan derfor rigtigt nyde det. Jeg har lavet en liste over de ting jeg syntes er hyggelige, og de ting jeg skal lave i dag.

  1. Tænde stearinlys over alt og lade det være det eneste lys i huset, det skaber en hyggelig stemning.
  2. Lave en kande dejlig te og nyd den i stearinlysenes skær og
  3. være et sted hvor man kan se ud, med et godt blad eller en god bog.
  4. Bage nogle gode boller og nyd den dejlige duft der kommer over hele huset
  5. Putte sig under tæpper i sofaen og nyd en dag indenfor.
Håber alle har en dejlig dag, trods det regnfulde vejr.
Regn ude, men sommer inde med hjemmedyrkede jordbær i vinduet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsdags invitation