Best of Østerbro

Test af Sheer Blonde Lightening Spray

Efter en alt alt alt for lang dag på arbejde i går, var det eneste jeg havde lyst til, et langt bad. Der er ikke noget bedre end at komme ind under bruseren og vaske dagen væk. Jeg elsker at tænde lys og give mig god tid i badet. Jeg var så heldig at få en skøn pakke ind af døren den anden dag. I den var et helt nyt produkt som endnu ikke er kommet til Danmark; Sheer Blonde Lightening Spray. Den skulle selvfølgelig afprøves med det samme. Fordi jeg har haft så travlt på det sidste, har jeg ikke haft tid til at komme til Lillymy, min frisør, så da jeg så at man kunne sprøjte en spray i håret og tage de værste udvoksninger, måtte jeg straks afprøve den.

 Man skulle tørre håret let med et håndklæde
Derefter skulle man sprøjte det i bunden, hvor det mørke er. Når nu sandheden skal frem er jeg ikke helt naturlig lyshåret. 
Selvom der stod at man skulle give det 4-5 gange før man kan se et resultat, syntes jeg allerede jeg kunne se en forbedring efter en let fyntøring. Jeg håber produktet kommer til Danmark, så alle piger der skal have lidt hjælp til de lyse lokker, kan prøve det.

2 kommentarer

  • Anonymous

    Jeg elsker dit hår. Kan du komme med en guide for hvordan du styler/sætter det og hvilke produkter du bruger?Har du selv glat hår fra naturens side?På forhånd tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange mange tak. Jeg kan i næste uge tage lidt billeder af de ting jeg bruger. Mange hilsner Mette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Best of Østerbro