Le Le Østerbro

Månedens yndlings ting for juni

Sikke en dejlig måned det har været, den har stået på sommer og sol. Hvor har det bare været dejligt, det er ikke altid vi er så heldige i Danmark, så jeg har vågnet hver morgen og følt mig så privilegeret. Det er som om man får meget mere energi og overskud af de lange lyse nætter og sol timer om dagen. Jeg har haft en dejlig måned og kommet rigtigt rundt i det skønne land, fra Nordsjælland, Fyn helt til Skagen.

Elsker lange ture i solen i Skagen
Fantastisk at købe lækre ting med hjem fra udlandet, som ingen andre har. Her er det en lille sommer gave til min skønne Mutti
Dejligt at læse bøger i solen. “Skrig under vand” er en fantastisk uhyggelig krimi. Jeg elsker bøger og denne kan virkelig anbefales.
Juni har også budt på en hel del timer i haven
Det er så hyggeligt med lidt bobler, hjemmebagt brød og veninde hygge
Bedst ved juni har det været at have lidt ferie. Jeg har brugt tiden på at sole mig, slappe af og komme godt i gang med min træning. Nu er jeg klar til at arbejde resten af sommeren. Det er slet ikke et problem for mig, når jeg har haft en så skøn måned. Jeg håber alle andre vil nyde deres ferie resten af sommeren, og at vejret må blive lige så dejlig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Le Le Østerbro