Uge 29 Hellerup ugen

Hjemmebagt rugbrød

Når der i kalenderen står juli måned, regner man med at der er sol og sommer, men sådan er det ikke i Danmark. Stakkels alle dem der holder ferie netop nu… Men så må man jo bare få det bedste ud af det. Jeg har arbejdet og været væk hele weekenden, så nu hvor jeg er hjemme og har fri nogle dage, skal der hygges, spilles spil, bages og slappes af med film.

Ind med dynen i stuen, på med nogle gode serier og en hættetrøje, så er jeg klar til juli måned i Danmark.

Jeg elsker at lave små dekorationer med lys og planter, det skaber lidt hygge og liv.
Spil, te og lys

Til morgen har jeg bagt hjemmebagt rugbrøg. Jeg har lavet nogle små, som er lige til at have med i tasken til eftermiddagskrisen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 29 Hellerup ugen