Test af Sheer Blonde Lightening Spray

Den perfekte fredag

Den perfekte fredag. Jeg fik en fridag fra arbejde, og brugte dagen på mails og vasketøj, og alle de ting jeg ellers er bagud med. Derefter fik jeg trænet et par timer, og så inviterede jeg min kæreste ud til lidt vin på den franske, og lidt let og spise på Le Le. Efter en hyggelig aften med kæresten, stod den på drinks med veninderne. Jeg syntes det var den perfekte start på weekenden. I dag tager vi på landet til en kæmpe fest. God weekend til alle.   

Mon det smager godt?
Det smagte så godt at jeg ikke kunne sidde stille, jeg måtte hoppe i stolen:)
Han ser glad ud.
Et hurtigt skift og så stod den på drinks
Stine Kronborg er i Danmark, det var så hyggeligt at se hende

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Sheer Blonde Lightening Spray