Hygge i regnen

Carte Blanche Østerbro

Jeg har skrevet om stedet før men de vinder point hver gang jeg kommer der, så bliver nødt til at nævne dem igen.

Byens bedste måltid: Carte Blanche

Hos Restaurant Carte Blanche på Østerbro er omdrejningspunktet retter fra det klassiske franske brasserie køkken lavet fra bunden og serveret til ganske rimelige priser. Man vælger selv en 2, 3 eller 4 retters menu fra kortet, som byder på tre forretter, hovedretter og desserter. Køkkenchefen er en stor del af den gode oplevelse. Han kommer tit ud og hygger om hans gæster. Jeg elsker at spise på hans hyggelige restaurant.

Da jeg var der sidst fik jeg den bedste forret jeg nogensinde har fået, ja det er meget store ord, men hvis man elsker ost så meget som jeg gør, er det kun rimeligt. Forretten bestod af en smeltet oste sauce med ostesouffle.

Den var endnu bedre end den så ud
Dejlig Sancerre
Min dejlige fiske hovedret
Vi kunne ikke spise dessert, men hvis man kan, koster den kun en lille smule mere. Vincent er kendt langt længere væk end Østerbro for hans lækre chokolade fondant. Husk at bestil bord:) Velbekomme…
Pris: 2 retter kr. 210.- 3 retter kr. 230.-  4 retter kr. 260.-
Carte blanche
Dag Hammarskjolds Alle 1 B
2100 Kbh Ø
Telefon: 3543 3125
Hjemmeside HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge i regnen