Wining and Dining anmeldelse

Best of Østerbro

Det er igen blevet tid til at nævne nogle af de skønne steder der er på Østerbro. I dag vil jeg nævne byens bedste frisør. Jeg er ikke meget for at blive klippet, selvom jeg fornyligt klippede alle mine lokker af, og gik efter en “long bob” som det så fint hedder. Jeg har altid været glad for at have lang hår, (hvis jeg fortryder, kan jeg jo altid trylle lidt), men nogle gange skal der ske noget nyt. Jeg har også været rigtigt glad for frisuren, som mange stjerner også har. Det kræver samtidig at man har en frisør der kan farve håret, så det altid ser lækkert ud. Her er byens bedste:

Byens bedste frisør: Lillemy

Jeg har de sidste 5 år fået farvet hår hos Lille My, der lige er flyttet til nye lækre lokaler. Jeg elsker at komme der, og de disker altid op med en dejlig latte, og gode blad så man kan hygge sig mens man får klaret håret. Sigrid er min frisør og hun er rigtig god til alt hår (læs alle mine veninder går hos hende). Samtidig med at hun er en super frisør, bruger hun kun gode økologiske produkter.

frisorlillemy.dk

Lillemy
Ryesgade 87
2100 København Ø
3537 0777

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wining and Dining anmeldelse