Anmeldelse af Cocks & Cows

Anmeldelse af Frankie´s køkken

Midt i skybrudet havde vi bord på Frankie´s køkken. Da vi kom var de var ved at lukke, da der hverken var lys eller strøm, og de kunne derfor ikke lave noget varmt. Typisk når jeg lige havde glædet mig til muslinger, men det gjorde nu ikke så meget, for de søde kokke og tjenere kunne heldigvis trylle. De var så søde ved os, og der var en helt speciel stemning. Vi havde en skøn aften, og selvom der ikke var varm mad, var det virkelig lækkert, og jeg glæder mig til at skulle tilbage, og få hele oplevelsen. Vi startede med en kold melon suppe, tapas og en skøn peach melba dessert.

En skøn aften, selvom alt ikke gik som det skulle, jeg giver dem derfor min bedste anbefaling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Cocks & Cows