Skagen

Tilbage fra Skagen

Jeg har bare haft så travlt efter min lille tur til Skagen og ikke haft tid til at lave blog, men nu kommer der lidt billeder fra den sidste uge. Det var virkelig skønt at komme til toppen af Danmark og jeg håber jeg får tid til at komme tilbage i uge 29. Det er den bedste uge i Skagen, mange af vennerne holder ferie, og har tid til at ses og få et lille glas bobler.

Det nye grønne der skal i alt mad, løvstikke.
Trines søde dreng Christian og jeg får lige styr på sørøverne og indianerne der bor på borgen;)
Holst drengene og Lasse i ens tirsdags trøjer
Aften tur i Gammel Skagen i en bil fra ca samme tid:)

Jeg har fri de næste par dage, og det er så dejligt det gode vejr er kommet tilbage. Så jeg glæder mig til nogle fridage i haven med sol, venner og dejlig mad. Jeg ligger faktisk i haven og skriver dette blog indlæg, tænk at man kan være så heldig at ligge blandt de udsprungne roser, drikke sin latte og blive dejlig brun. Det er på dage som denne man elsker at være i Danmark.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skagen