Bryllup på Christianshavn

Skagen

Jeg er til tider meget impulsiv, og den anden morgen talte jeg med min veninde der bor i Skagen. Inden for en time havde jeg pakket hvad jeg kunne nå, og var på vej til lufthavnen. Jeg elsker at lave ting fra den ene dag til den næste, nogle gange er det uoverskueligt at arrangere ture lang tid i forvejen, og så er det skønt bare at kunne tage afsted. Turen blev lige som jeg havde håbet på. En hyggelig tur med dejlige venner og fantastisk mad. Min veninde har været kok på Ruhts som er en af de bedste spise stedder i Skagen, og er nu på en anden skøn restaurant “De 2 have” som ligger ved Grenen og har den skønneste udsigt i Skagen. Fordi min veninde er en så skøn kok, stod den på jomfruhummere, blåmuslinger, laks og hjemmelavet aioli.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllup på Christianshavn