Champagne, diamanter og Ferrarier

Hygge fredag

I går blev vi hjemme og havde en hygge fredag med dejlig mad og filmhygge. Da jeg var lille havde jeg en yndlings horror film, som min veninde og jeg elskede at se i weekenderne. Så min kæreste og jeg var gået på jagt på nettet og fandt den. Den var slet ikke så god som jeg huskede, men det var rart med en tur down the memory lane.

Jeg lavede en skøn kyllinge risotto med masser af parmasan og peber. Min mor siger altid at man skal huske at spise godt dagen før, og på dagen hvor man skal drikke en hel dag. Og det er lige hvad vi skal. Min venindes bryllup er i dag og jeg har heldigvis fundet deres gave og mit outfit.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Champagne, diamanter og Ferrarier