At hvile i sig selv

Vi må hygge om hinanden

Sikke et kedeligt vejr, hvor var det lige den dejlige sommer blev af? Jeg får en lang dag på arbejdet i dag, og måtte virkelig motivere mig selv, for at kunne komme ud af sengen. Det er bare noget andet når solen står lige ind i soveværelset, så hopper jeg glad ud af sengen. Så denne morgen stod den på stearinlys, æg og et par kopper kaffe. Jeg lavede også et par sukker og fedtfrie blåbær muffins, de sikkert bliver glade for på arbejdet. Jeg håber alle får en dejlig dag, og måske tager muslibarer eller muffins med til kollegaerne. Vi må jo hygge lidt ekstra om hinanden, inden sommeren kommer.

1 kommentar

  • Ditte K. Madsen

    De ser virkelig lækre ud de muffins, og så uden fedt og sukker? 😀
    – en opskrift? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At hvile i sig selv