Månedens yndlings ting

Man skal glæde sig på andres vegne

I dag læste jeg at Claus Meyer har købt det lille bageri som Bo Bech havde startet i Store Kongensgade. Det fik mig til at tænke på hvor godt han har klaret sig, tænk på NOMA, alle han egne økologiske produkter, hans butik på Frederiksberg og (min yndligs kogebog) Al ma nak.

Jeg syntes det er så dejligt når nogle klarer sig så godt. Jeg mener man skal hjælpe dem der laver nogle gode danske produkter frem. At støtte dem der klarer sig godt, og glæde sig på andres vegne syntes jeg er en vigtig kvalitet. Når andre klarer sig godt, er der mange der er påvirket af Janteloven og siger dårlige ting, jeg håber at alle der høre om succesrige menesker, vil glæde sig på deres vegne. Der går intet fra en selv ved at være positive og glad på andres vegne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens yndlings ting