The Lot

Livskvalitet og søvn hænger sammen.

Noget af det vigtigste i livet er at sove godt. Før i tiden delte man døgnet op i tre lige store dele, 8 timer til arbejde, 8 timer til fritid og 8 timer til søvn. Tiderne har ændretsig, og i dag falder det hele meget mere sammen med mails på telefonen og flexjobs. Jeg har selv et job der gør at jeg til tider skal sove på de underligste tidspunkter, og hvad gør man så for at få en god nats søvn? Jeg har prioiteret mit soveværelse højt i boligen. Jeg mener det skal være et rum der er indbydende og et sted man glæder sig til at komme i. Samtidig mener jeg, at det er vigtigt, man kun bruger sin seng til det den er beregnet til. Jeg mener ikke, at der bør være et tv i soveværelset, heller ingen dyr i sengen og selvfølgelig heller ingen mad. Dette er mine gode råd til en god nats søvn og en bedre livskvalitet sammen med disse små tips.

Frk. Vilstrups råd til bedre søvn:

  • Køb noget lækkert sengetøj, som du vil glæde dig til at sove i.
  • Luft altid ud før og efter du sover.
  • Red altid sengen smukt, så den er lækker og indbydende.

Kloge mennesker siger at nattesøvn er ligeså vigtigt for kroppen som sund mad og motion, så få ryddet op i soveværelset, luft ud og læg lidt lækkert sengetøj på i aften og sov rigtig godt….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Lot