Store Bededag

Kissing in the rain

Endnu en dejlig sommerweekend med grill, venner og dejlig mad. Jeg skulle arbejde en del denne weekend, og havde derfor ikke lavet de store planer, men når vejret er så dejligt sker der altid noget. Det endte med at nogle venner kom forbi haven, og vi lavede det skønneste mad på grillen. Vi startede med en summer punch, lavet af champagne, cider, xanté og lidt frugt, dertil lavede jeg lidt hjemmebagt brød og humus. Man bliver altid sulten før maden er klar så det er lækker at have lidt forberedt.

 Det bedste ved at grille er nu resterne dagen efter, jeg lavede en skøn salat af de sidste kyllingespyd og de grillede asperges. Der er ikke noget bedre…

Det skulle da lige være et kys i regnen. Min kæreste og jeg blev fanget i regnen i går, og da vi indså vi ikke ville nå hjem tørre, stillede vi os midt ud i det og gav hinanden et kys, det var ligesom at være med i en gammel film, og jeg vil huske det som et dejligt sommerminde.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Store Bededag