Weekend wellness

Forargelsen er stor…

Jeg prøver altid at være positiv, og være glad, men den anden dag så jeg noget som forargede mig, og jeg bliver nød til at dele det… Ved Kongens Nytorv er der kommet en ny stor reklame, hvor der står:

Er du gift? eller i et forhold? Gør livet levende- Find din affære i dag! What??? for mig virker det bare så forkert, hvis man bliver gift, er det vel for altid, og ikke indtil jeg møder en der er bedre på VictoriaMilan.dk! Jeg kan godt se deres ide, hvis begge er gift, er der ingen der siger noget. Jeg skal ikke kunne sige om der er flere eller færre der laver noget ved siden af, efter der er kommet en side der gør det så nemt. Jeg tror bare man skal overveje sit forhold, og om der er noget man kan gøre anderledes, inden man går ud og er utro. Jeg håber alle vil tænke over deres forhold, børn, familie og hvorfor man faldt for sin partner, inden man gør noget dumt, der kan forandre alt!

2 kommentarer

  • Hermed giver jeg dig en award :O)http://tantepap.blogspot.com/2011/05/jeg-har-modtaget-en-award.htmlVh Tantepap :O)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg forstår virkelig heller ikke meningen med at gå ud og have en affære når man er i et forhold? Det såre jo bare den anden! Så jeg synes slet ikke det er okay den side der! Jeg er ligeså forarget som dig. Selv min kæreste forstår det ikke!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend wellness